IV cosmofer

Hi mommies, boleh share pengalaman siapa pernah drip iv cosmofer? Tq mommies

1 Trả lời

drip mcm drip air sahaja. 1st 20minit misi akn monitor if kita ada sebarang allergic reaction pd ubt or tak. if semua ok..continue drip for 8 jam paling lama. so siap2 la bawa mknan, air, entertainment sbb agk bosan nk tgu habis drip. klu dpt misi sporting layan borak2 xpe la jgk. lps drip tu mungkin akn pening2 sikit. so rehat kejap..dh ok baru la balik. so far lps drip hb ada naik. dgn syarat ikut advise dktr, klu dktr advise lps 3 hari drip smbung mkn ubt, ikut.