amalan untuk banyakkan susu badan.

Hi mommies, boleh share amalan yg mommies amalkan utk bykkn susu badan? Tq for sharing. 💙

8 Các câu trả lời

Mil kawan saya bagi dia makan pucuk betik, rebus dan makan macam tu je. My sis pulak, mak saya bagi makan sama tapi banyak jenis lagi. Banyak ulam2 memang berkesan

cukup minum air mask.. susu kambg kurma pastu niat nk susu kn ank sampi 2 thun pastu jgn pikr yg bukn2...pikr aku nk susu kn ank.....aku nk bgi dia sehat...

Ada yg kata kerapkan minom air horlick suam pon berkesan kan? saya cuma blend carrot, buad air carrot susu. Tu pon kdang kdang.

4y trước

Insyaallah, saya pon nak try. Tq sis info 🤗

amalkan makan ayam+betik buat sup... jangan ada halia.. minum milo atau holex...

tq for sharing..bleh amik tips sbb sblm nie prgnnt hny amalkn milkbooster je..

makan kurma..milk booster.

sup betik muda

mkn kcg tanah