Mommies bersalin anak first, week berapa?

Hi mommies, boleh komen tak mommies yang dah pernah bersalin, anak first bersalin week berapa? 😀#firstmom #firstbaby

21 Các câu trả lời

anak 1st 40 weeks. czer. poor progress. anak 2nd ngam2 38 weeks,Jarak dgn anak 1st setahun 8 bulan. masa tu sya demam n baby kurang gerak. so,ngam2 38 weeks doktor decide bersalin paksa. induce, 6 cm sya dh teran baby sbb mmg xleh nak tahan.baby sendiri yg nak kuar. bersalin normal. skrg prggy anak ke3. Jarak dgn anak Kedua 4 tahun.

Anak first & second, 38 minggu. Sekarang dah 31 minggu, tengah nervous 😂

34 minggu.. yg kedua ni harap dpt bersalin cukup bulan..

38/39 weeks yg nih baru 34weeks 2day

saya elective czer tepat 38 weeks

40weeks genap..

Tepat 40wk edd kkia bagi

ngam 40w

37 weeks

40w 5d 😆