Skincare and sunscreen yang selamat

hi mommies. boleh ke nak tahu sunscreen and skincare apa yang selalunya sesuai untuk bf mum? bila tengok ingredients yang mana tak boleh and boleh ni macam exclusive sangat. brand and harga pun exclusive🥹 dekat drugstores senang cari tak? kalau boleh nak cari yang harga yang mesra poket sikit🥹

1 Trả lời

Nak jumpa yang sesuai dengan kita, kena rajin cari je. Kena rajin baca label ingredients. Saya pun dekat setahun baru jumpa skincare/sunscreen yang sesuai untuk saya dan breastfeeding safe. Kat drugstore pun ada jual awak. Oh ya! Brand Mama's Choice pun breastfeeding & pregnancy safe. Boleh cuba.

5mo trước

thank u! tu la setakat ni drugstore sy jumpa Safi n Aiken. belum cuba lagi. baru nak try