Cara kehamilan cepat melekat

Mommies boleh bagi tips tak saya dah 2 tahun kahwin , tapi belum ada rezeki lagi mengandung . ? . Cemburu nya saya tengok awak semua dah ada anak . kalau lah saya boleh pinjam rahim mereka yang boleh mengandung ramai tu . saya dah pinjam dah . Ya allah berikanlah aku rezeki darimu . Mommies doakan saya please . ❤️

6 Các câu trả lời

Selain drpd ikhtiar kita dlm makan ubat, buat senaman atau jumpa doktor, salah satu yg paling terbaik pernah saya dpt tips is bangun solat tahajudd dua rakaat dan istighfar pada Allah.. Sbb doa ketika sebelum atau 1/3 malam antara waktu mustajab doa.. Pernah ada juga seseorg cuba amalkan amalan tu selama 40 hari dan usaha bersama suami, alhamdulillah dgn izin Allah, Allah beri berita gembira yg dia dikurniakan cahaya mata buat kali pertama 😊. In shaa Allah saya pun cuba amalkan bersama

Sy sebelum kahwin turunkan berat badan. Alhamdulillah loss 13kg. Lepastu jaga pemakanan, sy kurangkan process food. N start mkn folic acid. Lepas kahwin alhamdulillah terus lekat. Yg penting jaga pemakanan dan exercise. Selebihnya bergantung kpd rezeki. Sy doakan sis dan suami dikurniakan cahaya mata. Jgn risau Allah akan bg pada masa dan waktu yg tepat 😄

Saya sebelum mengandung cuba kawal berat badan dan lost hampir 20kg dan jaga makan amalkn makan asid folic dan sayuran hijau.. kurangkn makan fast food dan makanan berminyak.. satu lagi saya amalkan minum susu campur 7 biji kurma 1 gelas sehari.. urut naikkn peranakan.. insyallah kita hanya mampu ikhtiar dan berdoa.

Sy pun dkt 2 thun baru lekat... Mula2 sy consume jus mamomhope. Smpai 6 botol... Sementara consume tu sy p berurut jgak. 2 bln sblm sy lekat tu, suami berenti merokok... So, xsure mana 1 sbb sy lekat. Usaha selagi blh sis.. Jgn putus asa ye. Doa byk2... InshaAllah ada tu rezeki sis & suami.

Semoga sis cpt mlekat .. Sy hrp dpt sllu dkat suami tp yela.. Pjj. Hnya bila perayaan shj dpt bsama.. Smoga Tuhan mudahkan urusn kita utk ada rezeki.. Amen..

Try bbt...check kesuburan ikut suhu badan. Sabar ya, insyaAllah rezeki zuriat Ada, cuma kena tunggu turn je. Selalunya diberi pada masa yg tepat..