Sakit kena jahit

Hi mommies.. betul ke org ckp kalau bsalin normal kat gov sakit kena jahit sbb dos bius kurang.. kalau bsalin kat private kurang rasa sakit/tak sakit... saya tanya kawan2 yg bsalin gov semua ckp sakit kena jahit.. yg bsalin private semua ckp tak sakit.. Share jap pgalaman mommies semua 🥰

31 Các câu trả lời

Sy bersalin gov.. Ok ja bius xrasa pun. Siap jahit dua kali lg. Doc salah jahit 😪

4y trước

Ade bius ke sis? Knp org kata gov xde bius time jahit

sy da 3x kena jhit..kat kerajaan..sume nya nurse bius sebab luka sy dalam..

masa nk jhit tu kna relaks sis.. bnykkn zikir insyaallah xrsa pape..

Bagi saya sakit contractions tu lagi sakit dari dia jahit. Hihi

Sy bersalin kat gov tak sakit pun jahit sebab kena bius dulu

Kalau dh namanya jahir, mana2 pun ttp sakit 🤣🤣🤣

2 kali bersalin gov. dua2 jahit tak sakit

beranak kt mn2 pom sakit sma jer sis 😅

Jahit semo sakit sis.sama je.

Sabar jela sis