Baby 4 bulan tak meniarap lagi

Hi mommies, baby saya berumur 4 bulan plus tapi still tak boleh meniarap. Adakah normal? Boleh mommies bagi cadangan untuk buat baby cepat meniarap? Need help 😢 for the info baby saya baby prem, keluar awal sebulan.

7 Các câu trả lời

Ank sy pn mcm tu sis..tpi sy buat je tummy time tu pn xselalu.. ttbe masuk 5 bulan dia dh boleh meniarap sendiri tpi still tkpndai lg nk telentangkn bdn balik. Meniarap je pndai😂

baby prem normal je perkembangan lambat sikit dri baby bukan prem 😇 anak kakak saya pun prem, lambat dr baby yg lain. tp alhamdulillah lama2 meniarap, merangkak n berjalan jgak

kira perkembangan baby dari due date, bukan dari tarikh dia lahir. baby saya 5 bulan pun tak reti meniarap sendiri lg, lahir 38 weeks so saya anggap dia 4 bulan stengah.

anak saya lelaki..5 nak masuk 6 bulan baru meniarap 7 bulan merangkak genap setahun berjalan..insyaAllah baik2 je..

normal ..lgipon baby prem kan ...jgn risau ...slagi prgi checkup nurse kata okey should be okey je

normal je tu. setiap baby lain2 milestones. just kerapkan activity tummy time.

2mo trước

Alright. Thank you mommy. Lega rasanya dengar macam ni 😍

Normal sis ank sy pun premature 6bln bru start meniarap and bljr duduk