Baby Jaundice

Hello mommies. Apa tips yang paling berkesan untuk turunkan kuning baby? Dah hari ke 9 tiba-tiba naik 241. Mommy dah buntu dan penat... Tips tradisional buat and moden pun buat. Semoga anakku cepat sembuh dan semangatku kembali pulih. #firstmom

2 Các câu trả lời

try mandi air kucai pulak @ beli pack mandian herba baby. dulu anak saya tak sampai seminggu hilang dah jaundice . kita ikhtiar je mana yg boleh😊

2mo trước

I see. Okay nanti boleh cuba yang ni pulak. Harap menjadi In Sha Allah 🥺