Potty training

Hi mommies, anak saya nampak ready to proceed potty train. Anak usia 3 tahun. Tapi masalahnya anak tak nak buang air besar di toilet duduk, anak lagi prefer buang air besar dengan posisi cangkung. Dah macam macam jenis potty seat & toilet mini utk potty train saya beli and bagi anak cuba- masih tak berjaya. Any tips untuk bagi anak buang air besar di toilet duduk? #PottyTraining

1 Trả lời

cangkungkan je takleh? kalau org besar pun nak 💩 guna toilet duduk patutnya kena tinggikan kaki lapik bangku ke apa utk tinggikan kaki