Najis warna hijau gelap (bayi 6 bulan)

Hi mommies! Anak saya dah start makan lepas tu najis dia jadi macam dalam gambar ni. Normal ke ye warna macam ni. Kalau yang biji biji tu agak solid. Btw sekarang anak saya tengah makan sayur kailan + bubur nasi, saya buat 3DR. Masa membuang tu tkde meragam langsung cuma nampak lah bersungguh meneran tu 😂 selain tu memang tkde apa, biasa je dia, hari hari pun aktif macam biasa. So ni normal ke tak then ada suggestion untuk bagi najis dia normal balik? 🥹 #firsttimemom #firstbaby

Najis warna hijau gelap (bayi 6 bulan)
1 Trả lời

klu dh mkn solid food ni normal je. lama2 dia akn jd tahi mcm kita. klu npk dia meneran pun it's normal sbb sblm ni bby just minum susu so poo dia tak sekental dh mkn solid food

1y trước

Okay baik ❤️