Nursing strike

Hi mommies , anak saya baru lepas cucuk 3 bulan . Lepas cucuk dia taknak menyusu. Paling banyak dia minum 1oz lebih , selepas 4-5 jam dia minum 1oz or lebih sikit . Nursing strike ni akan berlarutan lama ke ye ? baby akan lapar tak 😭 . Bila susu sikit, kencing pun tak mcm biasa & anak sy tak berak pun . Sy dah byk kan cara menyusu , skin to skin dgn baby . Tapi dia masih tolak susu . Harap ada yang boleh tenangkan hati sy 😭 . #firstmom #FullyFm

3 Các câu trả lời

hi sis mcm mana bby ok dh? ada peningkatan susu x ? btw ank sis selama ni mmg 1oz je ke? ada peningkatan x ? aritu g checkup mse cucuk doc ada ckp x berat die ok ke x?

7mo trước

tapi sy okay je ,enjoy je besarkan si kecik ni . heheh . Asalkan dia okay, sy lagi okay 🤭