39w2d perut kerap mengeras yg lama, masa tido malam tapi tak sakit apa2 pun.

Mommies, adekah ini petanda nak bersalin? Tak sabar nak dpt berita gembira dah ni 😅. Due lg 5 hari. Tiada tanda lain selain dari perut mengeras..Baby pun masih aktif tendang je ni. Perut nampak mcm turun ke bawah sangat.. menunggu bloodshow or ketuban pecah.. #inginkata2semangatbagiharapan

2 Các câu trả lời

esok due sy 9/3. kemarin pergi pac cek bukaan baru 2cm & mntk balik. lepas cek bukaan harini dri pg smpai skarang keluar bloody show tp doc cakap normal bila cek bukaan keluar bloody. tkde contraction pun. sakit ii mcm tuu je & skarang entahh laa dah brapa cm sbb dduk rmh menunggu air ketuban / gerakan bby kurang je

4mo trước

Belommm 😢. Sy yg tukang post di atas

Awak sama dgn saya... kerap mengeras yg lama due 24/3 bby aktif lg kemain sy pon mnunggu tanda2 atau air ketuban pecah. Slagi takde tanda tak ready nk g PAC. Tapi selasa ni sy cek up tgok la kena serah diri ke tak sbb sy gdm on diet

4mo trước

Rasanya mmg kne g pac terus klu dh ada lendir darah… x perasan reply ni, sis dah bersalin ke?