Due 18/03/2023 🤍

Mommies, ada yang due waktu ni tapi sudah bersalin? 🫶🏻

6 Các câu trả lời

Sy due date esok n da kne serah diri esok jugak 16/3 🤭 docter ckp xbley lebih dari due takut baby makin besar 😅 last scan 3.4kg, docter ckp bley jd lebih dari 😖

1y trước

Amin ya allah. Terima kasih 🫰🏻 semoga urusan kite semua dipermudahkan. Insha allah.

moga dipermudahkann urusan bersalin. due kite sama. alhamdulillah dah selamat bersalin 10.3 haritu ni baby kuning. doakan cepat turun yee

1y trước

Alhamdulillah, amin ya Allah. Moga Allah permudahkan urusan kita semua ❤️ in shaa Allah

saya 17/03 tapi blm ada rasa apa2 lg, cuma bby kerap mengeras je. hm risau kena serah diri nnti

1y trước

Honestly mmg sakit, tp lain mother lain perasaannya. In shaa Allah, semuanya oki kena kuat semangat 😍❤️

saya pn 18/3 tp blm ad tnda " nk brsalin lgi nii risauu semua aktiviti dh buat

1y trước

Alhamdulillah sy dah bersalin 13.3.2023, in shaa Allah moga Allah permudahkan ❤️ kuat semangat!

Saya 17/3, still menunggu tanda jugakk

1y trước

Amin ya rabb alhamdulillah saya dah selamat bersalin, moga Allah permudahkan urusan you & baby ❤️

mg dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

sm2 🫰🏻