Berpantang

Hi Mommies. Ada yang dah beli barang keperluan berpantang? Boleh share barang apa yang perlu dibeli & boleh suggest kat mana mommies beli bengkung yang selesa? #pleasehelp #firstbaby #ingintahu #firstmom

2 Các câu trả lời

Saya pon blurr dari anak first, just memang focus berurut and pakai bengkung traditional yang 3 meter panjang dia tu 😂. Jamu langsung takde amek. Just jaga makan minum and exercise lepas habis pantang tu untuk dapatkan balik body goal.

Boleh search kt google ikut bajet/kehendak sis. Set berpantang sy guna Nona Roguy, di-approve oleh KKM dan ada MAL kkm.

2y trước

Thank you, sis for your sharing 🌹