Beranak sebelum due date

Hi mommies, Ada tk kt sini yg beranak awal before due date dia? Selalunya ibu ibu mengandung ni beranak brpa weeks. #firstbaby

6 Các câu trả lời

Anak first x ingat tapi sehari awal dari due, Anak kedua pula 38w2d.. Anak ketiga- due 14 Feb.. Masih menanti.. Semoga kita semua diberikan kelancaran dan dipermudahkan sehingga ke persalinan.. Aamiin

1y trước

sya ank ke 3,28w 6d bersalin.. ni yg ke 4 due 13/2,seblom2 tkde gdm..ank yg ke 4 ni ada gdm on diet.. sellu kena awal ke kalau gdm on diet ni..

Sy ptutnya 28/1..tpi kne induce sbb ad gdm..esok atau lusa allahualam kne bersalin pksa jgk

1y trước

aminn..trima ksih

sya anak 1-37w anak 2-36w anak 3-34w anak 4-38w anak 5-ectopic 8w anak 6-tgh menanti due 14/2 ni😂

1y trước

*nyabau ya hospital🤭😂maaf mana yg x faham

sy anak 3 orang smue 37weeks dah bsalin..

1y trước

sy anak2 2 org semua 37w++ jugak anak no3 ni due 27/2 taktahu la kluar bila,kena standby awal jugak sbb doc ckp dh sejarah kluar 37w kemungkinan anak no3 pon 37w🤭

Sy ritu 38weeks sbb sngkut gdm

sye 1w awal. 38w6d

1y trước

sye due ptot 30nov. bby keluar 24nov. 34 weeks kira as premature.