Gender baby

Hi mommies, ada tips tak mcmana nak dapatkan kerjasama dari baby untuk nampak gender dia. Tiap kali scan mesti kepit 😅 takpun tertutup dgn tali pusat dia je. Sekarang dah 21w tak tau lagi gender baby. Nak pergi baby expo kena cari barang yg unisex je 😂😂😅

2 Các câu trả lời

Sy masa 18w dia sorok jugak. 20w sy pegi scan lagi baru nmpk jelas dah. Sy ikut tips org share jugak. Minum jus oren/air sejuk. Ada yg ckp minum yougurt.

sebelum scan , minum air sejuk, aiskrim, lepas tuh pujuk baby

1y trước

inshallah boleh, saya dulu buat mcm tuh ,mmg jadi. siap ugut ckp ni last ,lepas ni takda da. 😂 .