Induce Sakit Ke

Hi mommies, ada tak yg ada pengalaman induce? Sakit sgt tak? Brpa lama lepas induce baru bersalin? I dah overdue 2 hri, sptutnya 26/7 ni tpi belum ada tanda so 28/7 serah diri huhu. I takut sbb first baby. Please share pengalaman korang 🥺 #SeriusTanya #firstbaby

1 Trả lời

Induce lagi sakit dari original sakit. Tapi kalau kena induce pun mommy tetap nak keluarkan baby kan? So kene boost up mood happy supaya x stress2, jgn fikir sgt.. All the best, banyakkan zikir nabi yunos ya.