Tambah susu badan

Hi mommies! Ada tak tips nak bnyakkan susu badan? Macam2 cara dah cuba tmasuk pemakanan. Masih juga kurang. 👉🏻👈🏻 Sekarang anak sy campur susu. #1stimemom #firstbaby #mommybuntu

3 Các câu trả lời

Salam sys, kalau sys nekad nk bf, sy cdang kn sys try Innate Lactea. 100% natural. Innate sbenarnya air rebusan kurma merah smua. So far ramai dh berjaya. Sy sendiri consume dr hari pertama, Alhamdulillah susu banyak ckup buat stock. Sekarang sy jual sendiri unt share dgn yg lain. Boleh whatsapp sy sendiri, kami akn guide sehabis baik. https://wa.me/60198922467?text=Lets+INNATE Ig/ fb @innate.kualalumpur

ank usia berapa bulan dah? kerapkan df, jgn stress. boleh cuba mana2 minuman tambahan yg ada dekat pasaran. macam saya minum omb nufiya, alhamdulillah susu cukup utk ank. yg bestnya bila saya dpt join group dgn pakar laktasi secara percuma lepas saya beli omb nufiya ni. segala pertanyaan berkenaan penyusuan saya boleh direct tanya dalam tu nanti pakar tu akan jawab😀

cba pkai milkbooster ..esp shaklee.. atau min kaffe pun boleh juga sis..