Kerap kebas tangan lepas bersalin

Hi Mommies! Ada tak sesiapa pernah ada experience tangan cepat kebas lepas bersalin? Kiri dan kanan. Kebas tu macam area pergelangan tangan. Baby dah 3 months++ Risau pula sebab macam berulang perkara ni. Normal ke? #firsttimemom

1 Trả lời

Sama lah sis. Baby dah 4 bln pun masih terasa kebas. Especially bangun pagi dua2 tangan mmg sakit sangat. Kdg2 sampai saya sendiri dpt rasa muscle pergelangan tangan berpulas 😢