mommies yang low hb !!

hi mommies !! ada tak mommy yang katsini hb low jugak ? macam saya bulan lepas checkup hb 11.1 , harini checkup hb drop teruk sampai 8.9 . doc pun pelik taktahu punca hb drop macamni sebab apa . saya takda rasa sakit kepala ke pening kepala ke sakit sakit badan ke takda . baby pun aktif je asyik tendang sana sini . btw saya pregnant dah 20weeks+ . dari awal pregnant saya consume Calla milk sampai sekarang . vitamin pulak saya just consume vitamin yang KK bagi . tapi harini doc suggest try tukar ke vitamin iberet . mommies ada tips tak untuk naikkan hb ? 🫠 #firstmom

4 Các câu trả lời

sy pon drop Hb . memula Hb 14++ . last cek up 11++ je. sy ikhtiar pulak dgn pati delima . n vitamin sangobion . kite tgok result luse ni cek up pregnancy sy . if oke both pati delima n sangobion da cukup nutrition daa . pekatkan drh n cantikkan hb . sy ad set ngndung shaklee pon ta dpt telan . hujung ii dua Tu je sy telan .

2mo trước

betulll 😭😭 membazir jee beli . last last semua saya bagi orang 🥲

Saya dulu 2x pregnant hb low Memang saya ambik iberet Agak membantu iberet tuu Sis cuba dulu iberet tuu

Makan daging sis ..saya pun kadang pelik kdang tak jaga makan hb 13 lbih..jaga makan drip pi 11.6

cuba amalkan jambu batu sebelum pergi check up sbb org cakap elok untuk hb low

2mo trước

okayy nanti saya try . thankyou mommy !! ❤️