Teringin Maggi, boleh atau tidak?

Hi mommies, ada tak mommies yang mengidam atau teringin sangat makan Maggi. Saya dh 4 bulan, teringin sangat nak Maggi kari atau asam laksa tapi risau pulak nak jamah 😂😂 #mengidam

Teringin Maggi, boleh atau tidak?
26 Các câu trả lời

boleh, jan selalu. dulu masa mengandung banyak² makanan Maggie jugak sya cari, tapi campur telur & banyak sayur, sampai lobak, cendawan masuk sekali 😅

1y trước

Terima kasih sis bagi resepi 😘❤️

sama la saya pon makan je. Tapi makin besar perut ni dh tkblh mkn pedas2 dh. Teringin tapi lagi sakit nak hadap pedih ulu hati tu😅

1y trước

Maybe saya kena cuba makan yang ayam sahaja haha, untuk lepas rasa ngidam and tak pedas ( walaupun sebenarnya hantu pedas 😭) Thank you sis ❤️

Sy alahan truk smp 3 bln 😃megi je blh masuk tekak ni Tp limit 1minggu 2x je huhuhuhu depends la kt org2…

1y trước

Itulah saya teringin sangat nak makan 😁 terima kasih sis

Sy trimester ke3 baru mkn 😁 sblm tu sy tahan lg.. tp sis nk mkn blh je cume jgnla tiap minggu..

1y trước

Mkn je sis lepaskn mengidam tu.. letak telur sayur2 cmtu.. hehe..

Boleh tp jgn selalu .Dulu masa sy pregnant teringin mkn maggi sy letak telur ,boleh juga letak sayur .

saya pun sebulan sekali ada juga makan kalau jemu dengan nasi .

Saya makan juga sis. Tapi saya makan mee nya je. Sup nya tu saya x mkn.. 🤣

1y trước

Haha faham, tapi tak complete pulak rasa :(

Kalau saya saya tk mkn .. sbb saya ad risiko gugur dua kli .. so tkot sngt

1y trước

Saya da slmt bersalin kak yg ke 3

saya pun sebulan sekali ada juga makan kalau jemu dengan nasi .

saya pun teringin. tp mkn maggi sedap tu. jrg2 sekali

1y trước

Hehe tulah terliur sangat nak makan 😁