Keputihan tak hilang hujung trimester

Hi mommies, ada tak mcm sy keputihan mcm hijau2 tpi tak bau dan tak gatal. dh jmpa dr swasta, buat swab pun dh makan antibiotics pun dah ubat insert pun dah tapi masih keputihan tu ada lgi. dr kt kk pun dh bagi ubat insert pun masih jugak. sy dh 34 minggu risau pula keputihan ni tk hilang2 pun #firstmom

13 Các câu trả lời

sama laa sis.. sy pon ad mcm tuu . tp sy bru 27 week . buntu dh

4mo trước

sama la sis. buntu dh sy, dr pun sampai tknk buat swab banyak kali. last month dua kali masuk ubat insert pun tk hilang . tkthu dh mcmna nak hilangkan

Sis try minum air barli no sugar kalau blh

4mo trước

air barli ? baik sis. nt sy cuba minum. risau sy tk hilang2 keputihan

ada org cakap makan yogurt sis.

4mo trước

oh yogurt plain kan. nt sy cri, dh buntu sy makan ubat tk jalan, insert pun tk jalan