Alahan 6 weeks

Hi mommies, ada tak cara hilangkan rasa nak muntah , rasa mual2 ? Bila lepas makan ja mesti akan tmuntah balik , sampai rasa sakit di leher dan perut . Kandungan baru 6weeks tp alahan bukan main teruk lg 🥲#ingintahu #pleasehelp

3 Các câu trả lời

kena try and error. mkn benda masam, klu xblh, mkn buah2. Sy 10w pun masih muntah2 smpai cramp perut, sesak nafas. dgn anak baru dpt kaki bayangkan mcm mana nk handle hari2 🥹nk pi buka buku pun jd risau tkut xtahan tunggu lama2

Saya makan asam kulit limau + sapu peppermint EO.. Bole la.. Lega sket.. Klinik pon ade bg ubat tahan muntah

Pi klinik ada ubat tahan muntah nnt doctor bg