Atopic eczema

hi mommies. ada tak anak mommies yg sama mcm anak saya. dh pergi klinik dr cakap atopic eczema which is eczema dkt pelipat. any suggestions ubat apa yg sesuai untuk anak saya nk pulihkan eczema dia ni? sedih tengok dia duk menggaru kdg2 sampai berdarah. so far, dah cuba mama's choice, sudocream, dgn ubat klinik, still tak jalan.

Atopic eczema
2 Các câu trả lời

sama mcm anak buah sye sis. eczema dia teruk dkt area pelipat smpai berdarah2 kadang dia garu. doc kk rujuk dia ke pakar dermatology, guna ubat tu berkurang sikit. tp jdi jugak bila ade bnde trigger nak2 lgi musim panas mcm ni. sis blh mntk doc kk refer ke pakar kulit.

Pergi klinik pakar kulit sis. Lepas tu tukar ke set mandian yang mild formula. Saya suggest Aveeno atau Mustela