MUNTAH MUNTAH

hi mommies, ada sini mommies yg pregnant 8w takboleh terima apa pun makanan? saya taktahu apa yg boleh masuk, nasi dan buah semua muntahkan balik. makan benda manis pun keluar balik. apa mommies buat ya? perlu jumpa dr ke? sbb anak first dulu tak teruk sgt mcm kalini 😂

1 Trả lời

mcm sy dlu blh makan bubur nasi je lepas dh try n error

4d trước

try la mkn sup2 pula mcm bihun sup ke .kena kuat smgt demi bby supaya bby dpt vitamin dan nutrisi yg ckup tuk build sblm jd bby yg sempurna sifatnya