susu badan

hi mommies ada sesiapa mengalami masalah sama macam saya tak , susu badan tak keluar langsung walaupun da 3 hari bersalin 😭 kesian kat anak . and boleh share tak susu formula new born apa yg bagus 😢

1 Trả lời

normal la tu, topup dulu dengan susu formula. saya hari ke 6 baru ada,. tu pun puas pump dan marmet . saya paksa guna pump sebab susu memang tak ada , pumo pun keluar yang kolesrum tu je . hari ke 5 baru baby keluar dari nicu , baru la ada susu