feeding

Hi momies, Sy nak Tanya pendapat momies, Mana better, standard neck bottle atau wide neck?

3 Các câu trả lời

try n error..sbb lain baby lain pilihan dia..anak first sy pakai pigeon, sbb lelaki suka laju2 isap susu..anak second tommy tippe..sbb pigeon tercekik bagi anak no 2..girl

4y trước

pakai puting dr baby pun ok

depends on bby's preference. kne try n error. utk sy, sy bg wide neck. sbb kdg df juga. blh kurgkn nipple confuse.

4y trước

Tulaaa,,, tkut baby nipple confused la,, sbb mlm df je

Kna try n error... Tp ank saya dari lahir da biasa dgn wide neck... Bli jenama PUPICI sis...

4y trước

Oh,,, gtu yer, sy Bru nk try bg ank btol, xlma lg nk kje dh