Gender Baby

Hi momies, week berapa boleh tahu gender baby? Tak sabar pula rasa nak tahu gender baby

3 Các câu trả lời

15 weeks pon dh bleh tgk . Paling senang tgk kalau bby tu boy . Tp kalau xnak buang duittt . Better scan 26 weeks . Buat skli details scan. Bleh tgk terus anak ok ke x . Ada sumbing ke , jantung ok kee.

5mo trước

Haritu 15w scan tak nampak lagi, nampak mcm boy, tapi dr kata tak boleh tentukan lagi 😅 berharap juga jadi girl 😂tula mcm tu tunggu 20w pula nak buat detail scan skali. Thanks sis

saya dapat tahu gender masa 16weeks

20w keatas

5mo trước

Thanks awk 🥰