38minggu 6 hari pedih ulu hati

hi momies ? tips hlgkn ulu hati ni sakit sangat dah , dah sebulan ulu hati sakit , malam' tak dpt tido . esok dahla gi chckup dah tak tahan mlm' dpt ulu hati pedih sngt :(

1 Trả lời

puan ada ubat gastrik tak doc bg sblm ni? kalau ada makan la...bahaya kalau pedih ulu hti ni d bia2kan..mg dpmudahkan segalanya amiin

1y trước

oo...ptt doc bg ubat tu kalau dh dkt sebulan alaminya...nnti puan try mkn dlm portion yg sikit tp kerap k..bg elak alami pedih ulu hati..