belum due priod

hi momies, sy due period lg seminggu.. valid x klu cek upt awl??agak2 ni dh brpa weeks ye?? klu sy kira ikut trikh period dh 5weeks.. klu scan da nmpk ke??? #firstmom #pleasehelp #firstbaby

belum due priod
6 Các câu trả lời

inshaAllah valid..kitaran puan berapa hari? mcm sy kitaran 28hari. anak² sblm ni sy test 3 hari sblm next period. ok je..valid.

Normal sis saya 12dpo dah positive tp tk pekat mcm lps period lagi mungkin CD sis pada bulan ini jadi awal disebabkan kehamilan

Sama lah saya.. check malam n pagi tadi dedua double. Mungki dah 5@6weeks. Patut period 12/4. Taktahu nak pergi check ke tak

Alhamdulilah tahniah. 5 weeks bru nmpak kantung slalu nya .better tggu 6-8 mggu ketas

kenape pregnen 5w kalau belum period lg? sbb biasanya kalau date period tu kire 4w .

1y trước

cycle period saya 6weeks sekali sis☺️

Alhamdulillah tahniah sis