Produk semasa pantang

Hi momies, penting ke eh barang pantang mcm herba2 tu ? Kalau tk beli takpe ke ? Beli yang wajib je 🤭 boleh share skli tak produk apa yg best n penting waktu pantang nanti

2 Các câu trả lời

tak penting pun. lagi satu ikut kerajinan nak pakai atau tak. bagi sy yang best boleh beli mandian herba dan minyak herbanika nonaroguy.

9mo trước

Terima kasih mommy 😄

sye ade tgok channel yt natasya elyanie..from the vid i guess param n pilis penting. i beli param roll and pilis balm dkt shopee..

8mo trước

Oh simple je. Terima kasih ye 😄