Pisang berangan

Hi momies nak tnye boleh ibu menyusu makan pisang berangan?.pisang berangan ni angin ke ye

3 Các câu trả lời

bergantung pada diri masing2 sis ,, even ada yg kata ala mkn je semua ,, itu semua mitos la mengarut la .. sedangkan ada juga doc yg percaya certain makan tak boleh mkn sbb berangin .. sye tak boleh mkn kobis ,, menggil satu bdn even dah 2 bulan bersalin .. try n error sis

7mo trước

okay awak..thnks

bergantung pd bdn msg² sis, kena try n error. ada org mkn okay ada yg x okay. myb sis boleh try makan skit dulu. kalau okay, xde mslah utk mkn banyak². hihi

7mo trước

terima kasih awak

mcm mcm jenis pisang saya makan. takde pulak anginnya. lagi angin kalau tak makan 🤣

7mo trước

tq awak