KEPUTIHAN AWAL KEHAMILAN

Hi momies , nak tanya normal ke kalau awal kehamilan kita ade kepuithan #firstbaby

2 Các câu trả lời

Normal jer.Cuma jangan keputihan yang campur dengan kegatalan area vagina dan berbau busuk.Tu memang ada jangkitan.Kalau keputihan biasa putih jer tu normal.Saya cakap sebab saya dah ada anak ramai.Yang skrg pun preggy yang ke 6 dah.Now dah 19 week 5 day

12mo trước

So normal kalau camtu

setengah orang ada alami keputihan awal prgnt. mcm saya aritu takde pon. time hujung2 trimister je jd bnyk sgt2. nt sis bgtau nurse, nt dorang buat test kot de gbs or x

12mo trước

Ala tacodd 🤭😂