Angin dalam perut

Hi momies ade tk y penah alami angin .. McM mana nk buang angin? Nk sapu minyak kt perot tkot sbb ade bby.. Tk tahan Sgt.. Kalau minum air gas boleh tk Ye? #firstmom #firstbaby #pleasehelp #seriusnanya #ingintahu

2 Các câu trả lời

air gas lagi la x boleh. urut je pakai minyak masak ke minyak urut ke minyak kelapa dara ke. jnji bukan minyak panas. tapii bukan urut yg tekan2 tu la. gosok2 jeee.

2y trước

yeke sis sbb biasanya klo minum air gas kn sendawa jd lega.. suruh suami urut tp tangan lelaki adui mcm Uli doh dibuatnya..

pakai stokin , urut dkt betis dgn belakang .. mnum air panas suam .. jgn mnum air gas ..

2y trước

terima kasih..