Hari ke 25

Hi momie𝚜 semua , hari ni hari ke25 saya berpantang .. bersalin secara czer , nak tanya bole ke nak makan telur dadar & ika𝚗 sardin dlm tin (𝕥𝕖𝕣𝕚𝕟𝕘𝕚𝕟 𝕊𝕒𝕟𝕘𝕒𝕥) .. ?

2 Các câu trả lời

Sy makan.. time kat hosp aritu pagi2 diorg serve roti dgn omelette haha..sy pon bantai makan je..

telur blh je makan. as long xde allergic . sardin dlm tin lps hbis pantang baru mkn

1y trước

xde istilah xboleh mkn pun. telur tu protein yg bagus utk penyembuhan luka