Cream niple..

Hi mom..apa cream yg bagus untuk creamm niple creak ..mksd Sy puting susu ibu yg luka melecet Mcm tu

1 Trả lời

jenama pigeon pn bgus ..palmers pun sm bgus. dua2 sy pnh guna pakai dan sgt mmbntu..cpt elok

1y trước

Sy pakai palmers okay la. Tp ritu nurse bg tips. Tiap kali nk susu kn ank, picit puting sampai keluar susu sikit then sapu kt puting tu. Kerap basah kn puting dgn susu sendiri la. Serious cepat sembuh. Then make sure lekapan mulut bby okay.