Gatal2 dekat cik bunga

Hey mom, sorry i pun agak malu nk bertanya kat kakak2 or kawan2 ? tapi normal ke kalau dlm sebulan tu time nk dekat dgn tarikh period kat dlm lubang tut kita tu gatal gila !!! I cuci bersih pun gatal lagi sampai rasa nk masuk jari je garu ? dia jadi cmni kalu dekat2 nk period cmtu . I perasan start jadi mcmni lepas i bersalin. Masa anak dara dulu tkde pun mcmni ? ada apa2 tips tk nk hilangkan gatal ni ? Or i kena jumpa doc ? #bantujawab #firstmom #ingintahu

2 Các câu trả lời

Maybe mum ada infection kot, try buat rendaman air garam or boleh ambik prebiotic. Sharing from experience

3t trước

Tapi kalau lepas period apa semua takde gatal2 mommy , sy rasa mcmni bila dekat dgn tarihk nak period .

time pregnant ade kene gbs ke?

3t trước

Takde