TIDUR TERLENTANG

hi mom semua , nak tanya kalau kita kerap sangat tido terlentang secara tak sengaja ada risiko ke ? Saya punya katil penuh bantal , depan belakang semua bantal tetap juga terlentang bila tido , saya sampai overthinking sampai taknak tido takut punya pasal , saya baru masuk 21weeks . Takutt sebb first mom , ada suggestion tak untuk elakkan tido terlentang ?

2 Các câu trả lời

selalunya ibu mengndung di sarankn tidur mengiring Bila kndungn sdh mncapai 20 week dan ke atas.. Sy juga suka tdr trlntang.. sedang berusaha biasakn diri tdr mengiring😅

2t trước

Itulah saya pun berusaha juga sampai suami dah takde ruang nak tido sebelah sebb tilam dah penuh bantal sebb nak berjaga jaga elak dari tido terlentang 😌 . Kesian diaa belum apa apa dah terpaksa lari dari lemas bantal kt tilam 😂