36 weeks perut kerap mengeras dan sakit bawah ari2 mcm senggugut

hi mom.. ni kehamilan kelima saya dah.. tp masih lg keliru dgn tanda2 nak bersalin.. so nak tnya pendapat, saya dah 36weeks, harini perut mengeras dgn kerap dan sakit kat bawah ari2 mcm senggugut.. tp tak kuatla.. then baby pn ada kurang gerak dr biasa harini.. perlu kah sya kehospital?

2 Các câu trả lời

Klau rse baby kurang gerak g hospital sis..Sy haritu mcm sis jugk tau2 dh terbuka 1cm

1y trước

ok mom.. thank you.. ☺️