Hi mom’s nak tanya ni ⤵️

Hi mom’s nak tanya, normal ke kalau najis bayi 5 bulan (susu badan) warna hijau. sesiapa ada penggalaman tak? saya sertakan sekali dengan gambar.

Hi mom’s nak tanya ni ⤵️
1 Trả lời

lebih baik pegi klinik rujuk pada yg pakar.. sbab sy bf baby warna najis slalunye warna mustard mcm tu, mksud sy fullybf.. kalau campur bf dgn fm sy x pasti.. so far x pernah lagi kluar warna hijau.. bile anak dah start mkn 6m baru najis berubah warna ikut pada ape yg anak mkn mcm sayur kluar hijau, buah naga najis kluar mcm merah2 skali biji buah naga..

1y trước

selalu warna mustard. petang tadi yang najisnya warna hijau. risau juga, ingat esok baru rujuk ke klinik. terima kasih sis respond 🫰🏻