Kalau bersalin czer

Hi mom. Nak tanya kalau bersalin czer boleh ke pakai bengkung dan set seri ayu tu? Dan jamu pulak boleh suggest yg okay tak? Sebenarnya taknak pon makan jamu tapi berpantang dgn org tua kan. Terpaksa lahh #first mom

1 Trả lời

pkai bengkung 6-8 minggu lps czer atau bila luka czer dh kering. tang set pantang tu tak pakai semua. klu krim2 sapu belakang bdn saja..dpn xblh. jamu pun sama, 4 minggu lps czer baru mkn, klu nk mkn