mom

Mom.. keluar darah masa prgnent 31 week tu knapa eh??? Tk bnyak lh. Sikit jee.. Risau jugak?

7 Các câu trả lời

sy pernah bleeding time 26w mcm tuh bila cek ada luka sikit di pangkal rahim, lepas tuh 37week dha start keluar tanda nak bsalin tp cek bukaan 2cm tuh pun kena suru balik, then next day dtg balik sbb bleeding mcm lg bnyak dari hari sebelumnya .. cek bukaan 3cm then admit.. pukul 12 lebih bersalin dha .. so better sis p hsptl untuk cek yar😬

Sy prnh kluar darah masa tu lpas habis brsama, x skit pun tp rsau juga esok nya masi brdarah, so pegi klinik cek air kencing dktor ckp ada jngkitan kuman skit dkt air kencing.. Bkn sbb brsama tp sy sllu tahan kencing dan kurang minum air putih

Go to hospital.. wlpun sikit.. harap2 takda apa2..

banyak ke? dah pergi hospital ke?

sis.. better g hospital check...

Check hospital sis

Pg hsptl