38weeks 3day

Hi mom ad sma due x 29.10 ni yg dh besalin😁,berpa hri ni kerap membuang je tp takda tanda lg😂#firstbaby

8 Các câu trả lời

tu tanda² nak bersalin la tu ... sy hari tu mcm tu juga berak normal kadang sehari 3 kali . kencing kerap tapi last2 rasa mcm tak lawas . krem² perut kiri kanan dan bawah perut . perut rasa teturun . tak de tanda ketuban pecah / lendir / darah keluar tup tup contraction . mai hospital da ada bukaan . sbb ada gdm dan contraction kuat kena masuk labour room terus . 2 kali seluk air ketuban pecah tapi jalan x lambat buka . last2 induce . xsampai stgh hari da selamat bersalin . bersalin 38w+ . apa² pun semoga dipermudahkan sis .

Sama la dengan saya , harap sangat hari2 ada tanda2 joging berlari semua saya buat 🤣 serah diri 29/10 ni semoga urusan kita semua dipermudahkan amin yaarobbaalamin.

due kita samaa. saya pon asyik membuang jee. sehari smpai 3-4 kali membuang. tuu belum lg kencing 😂 saya pon belum turun tandaa tp tuu lah sakit kat kelengkang 🥲

2y trước

kalau kencing xlawas sis siap² beg depan pintu ye . risau tiba² nak bersalin .

sama due kita.. sya pon belum ada tanda.. harap sgt bersalin awal sikit sblm due.. anak ke2

2y trước

insyaallah.. Aamiin

due sama hehe..tulah asyik membuang je ..kena lg firstime..tnda ii xde lgi

Huhu samaaa la.. ase nk berak tp tnda berank xde plk hadeiii

Sama la kerap membuang. Kadang Macam air je. Tapi xla cirit

Sy due 23/10 tp xde tanda ape2 ag

2y trước

Sama laa.. sakit pown xde rasa ag