Normal ke baby 2bulan 13 hari dah seminggu tak berak ye...🥺 Baby menyusu badan sepenuhnya..

Mohon pencerahan yang ada pengalaman... Mama risau...😢tapi baby kerap kentut..

1 Trả lời

normal bg baby yg fully breastfeeding. max 14hari baby tak berak. selagi baby xmeragam, perut xkeras, baby aktif mcm biasa mean baby awak okay

2y trước

jngn risau okay. susu ibu mudah dihadam dan diserap. jadi xde apa yg baby nak proses utk dibuang😁