Due 31/10 tapi saya gdm kena awalkan due pada 18/10 .

Mohon doakan saya kekal sihat dan anak boleh berpusing kepala di bawah. Dr dah bagi tarikh czer sbb baby breech. Saya ada czer scar sebelum ini . Moga kali ini boleh bersalin secara normal, in sya Allah . Doakan saya ❤️🙂

2 Các câu trả lời

insyaAllah sis...u can do it ❤️💪💪Sy pun pegnant gdm ms bb ke 5 last year...Sy doakan smoga dipermudahkan urusan sis bersalin nnt ❤️🤲enjoy ur time mkn2 n tdo... main2 ngn anak no 1...hehe ❤️❤️

aaminn , terima kasih ❤️ masih neves walaupun dah ada pengalaman czer 😅

2y trước

kiki...paham sis ..kite nk bsalin anak no 5 aritu pun...Masih nebes 🤣🤣tu normal la sis...perasaan tkut nak bersalin mak mak...yg penting sis jg rehat...n usap2 perut smbil ckp ngn bb... xsabar nk jmpa bb...main ngn abg/kakak... nnt tlg ibu mudahkan bersalin k❤️ insyaAllah Allah dgr doa kita sis 😘💪