Assalamualaikum mommy semua

Mohon bantuan.. sy skrg 17weeks da Dan buka buku di klinik swasta sahaja.. tp peracangan nak bersalin di hospital kerajaan.. ada masalah ke x ye kalau x buka buku pink di KK.. help me..

1 Trả lời

wslm. sebaiknya refer di klinik kerajaan kalau bercadang bersalin di hosp gov. senang urusan nak bersalin nanti. kalau bukan warganegara biasanya nurse kk akan faham. tp kalau utk warganegara,better rujuk d kkia. bincang dgn nurse sana dulu prosedur berklinik setiap bulan