Maaf mommies2.. Nk tnya.. Siapa prnh Cuba himalayas shatavari? Blh share cara mkn x? Tq

Mohon bantu. Sy confius ada yg ckp mkn1st day period hingga smpai jumpa waktu subur ja.. Ada spa2 blh bantu?

1 Trả lời

saya strt makan akhir bulan 4/2021 (lepas hbis period) hritu sehinggalah semalam. Harini stop consume sebab harini saya test UPT(clear blue) Positif pekat. Lagi 9 hari bru period.

3y trước

terima kasih ya doakan saya. Saya doakan sis dipermudahkan segala urusan untuk dapatkan zuriat ya dan diteruskan kuat dan bersabar ya sis. InshaAllah sudah tertulis rezeki sis :) Sis pun jaga diri dan kesihatan ya. Saya ada baca, boleh juga consume susu formula ibu untuk cuba mengandung sebab ada acid folic and other good ingredients. mana tau kan, boleh cuba2 dulu.