Teringin sangat makan maggi kari

Hi mmyyy boleh ke ya saya nak makan maggi kari 1 bungkus je sekarang 9w saya teringin sangat sangat 🥹🥹 boleh ke yaa

4 Các câu trả lời

Hi sis. Dia macam ni kalau awak ada rasa teringin nak makan atau minum sesuatu, buat je. asalkan pengambilan dia tu untuk buat lepas rasa teringin kat tekak tu ( Jangan ambil berlebihan ) Jangan takut takut ye 😊

sekali sekala boleh je, maggie tuh rendam/rebus sekejap dgn air panas, pastu toskan, buang air rendaman pertama td.lepas tuh baru saye letak air panas baru(rencah kari saya x letak semua) itu cara saya.

mkn aje sis. sy pn bedal samyang pedas sbb xlalu makan nasi🤧 slgi tak hari2 ok je hihi

Boleh awak.