Scan Early Pregnancy

Hi mmy, kalau ikut last period usia kandungan sy dah 8w6d tapi tadi scan doc kata hanya nampak katung shj. doc minta dtg lagi 2 weeks. period irregular. atau sy perlu ke kk terus ? mohon bantu jika ada pengalaman. tksh

4 Các câu trả lời

Sama sis saya pun baru balik dari scan doktor last period sya usia kandungan 7weeks tapi doctor scan usia kandungan 5weeks and doctor soh dtg lagi 2weeks sbb kantung dah ada cuma blm nmpk jantung bby

Sy pernah mcm ni... ada kantung tp xda janin..waktu tu,kandungan nk masuk 2 bulan.. biasanya kandungan xmenjadi... apa2 pun doa yg baik2.. Moga ada rezeki..

klu period irregular, it's normal. 2 minggu lg boleh dtg semula scan

saya pun 8w, scan still tak nampak apa2 😢

1y trước

doc suruh datang 2 minggu lg utk repeat scan