Celah celah hitam

Hi mmy.. ade tak mmy same mslh dgn saya.. sejak pregnant celah2 peha, ketiak, leher semua hitam2.. korg ade pakai pape tak untuk kurgkan tu semua, rase malu sangat bile suami tegur 😭 dah la pregnnt ni cepat sensitif hmm

8 Các câu trả lời

sy pon sama sis.. celah ketiak tak tahan dah rasa pedih.. macam2 dah letak ubat, lotion, krim, bedak n minyak baby oil pon sama jgk.sedih nye makin gelap😓😓.. harap nnt blh hilang

1y trước

ye ke.. mintak cam tu la ya

sye cme gne mnyak baby oil tonyoh dgn cotton ball je.. tggl la sikit2.. tp nak putih mcm dlu x dpt la sis 😭

sama sis ... saya pun macam tu ... pastu jadi gatal2 kat celah2 paha ... huhuhu ... malu jadi nya 🥺

hormon je tu. lepas bersalin akan hilang. kalau awk ada gdm or insulin resistance, akan jd lagi gelap.

Mmg hormon kan, sy pun gitu. Tgu lepas bersalinla kalau nk try apepun

Jgn risau sgt.. tu pigmentasi sbb hormon je.. nt lps bersalin cantik la blk semua ok

mmg xboleh buat apa awak. hormon pregnant. lepas bersalin akan hilang sendiri.

tu normal di sbbkan hormon.nnt lepas bsalin ilang la smua hitam2 tu